fbpx
Skip to content

Oppgrader til ny teknologi og opplev fornyet kjøreglede.
Har båten mistet litt av sin tidligere kraft og styrke? Hvis du vil forbedre båtens ytelse – og ta båtlivet til et nytt nivå – kan det være smart å bytte ut motoren. Nå er dette dessuten ekstra fordelaktig, takket være våre tilbud og vrakpant.

Les Høstkampanjen i PDF her.

*Rabatter og tilbud gjelder hos autoriserte Volvo Penta forhandlere til og med 31 oktober 2018 hvis ikke annet blir oppgitt. Kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud, eller løses inn mot kontanter. Alle priser er veiledende cirkapriser inkl. moms. Lokale avvik kan forekomme.

IMG_0284
IMG_0179
IMG_0172
Båtteknikk

Send oss en forespørsel på service i dag:

  Ditt Navn :*

  Din E-post :*

  Telefon :*

  Motortype :*

  Årsmodell :*

  Båt :*

  Din service :

  Hvor har du hørt om oss ?
  FacebookGoogleVennerReklameInstagramTv vest

  Legg ved bilde:
  Filtype: PNG - JPG - JPEG - PDF (Max 8mb)


  Back To Top