fbpx
Skip to content

Autorisert Volvo Penta forhandler i Stavanger, Rogaland.

Volvo Penta tilbyr markedets mest sofistikerte båtmotorer fra 12 til 800hk.
Volvo Penta utvikler, produserer og markedsfører komplette diesel og bensinmotorer med installasjonsutstyr, for alt fra små motorbåter til seilbåter og motorcruisere.
Ved å velge en Volvo Penta motor til båten, er du som båteier sikret mye båtglede, med stor grad av trygghet, samtidig som det øker båtens verdi og gir mulighet for service over hele verden.

volvopenta
Volvo Penta

Autorisert service

Med en autorisert service kan du forvente at du alltid får den seneste programvaren, Volvo Penta originaldeler, serviceprotokoll og mye mer. Nå får du i tillegg 2 års garanti på Volvo Penta reservedeler!

Volvo Penta

SERIENUMMERSØK

Ved service hos et autorisert verksted av din motor vil det gjennomføres en kontroll i Volvo Penta sin database. Verkstedet får beskjed om din motor og drev er berørt av servicekampanjer, oppgradert programvare, produktforbedringer og forandret anbefaling om service.

Volvo Penta

SERVICEPROTOKOLL

Når du lar et autorisert Volvo Penta verksted ta seg av din Volvo Penta motor kan du være sikker på at teknikeren er utdannet på- og har tilgang til det seneste serviceskjemaet for din motor.

Volvo Penta

SENESTE PROGRAMVARE

I din Volvo Penta drivlinje finnes det en mengde data som styrer alt fra innsprøytning av drivstoff til giring. Programvaren oppdateres stadig vekk for å optimere drivlinjens funksjoner – og din kjøreopplevelse. Når du leverer inn din motor på service hos et autorisert verksted inngår den seneste programvaren uten kostnad.

original deler2

VOLVO PENTA ORGINALDELER

Din Volvo Penta motor er fremstilt av ikke mindre enn 2000 høykvalitative deler som alle er avhengig av og anpasset til hverandre. Skulle noen del behøve å byttes ut er det derfor en selvfølge for oss å sette inn en del som er tilsvarende den du hadde.
Dette garanterer motorens funksjon og sikkerhet og er det eneste som brukes av et autorisert Volvo Penta verksted.

bateknikk-4

TO ÅRS GARANTI

Når du lar et autorisert Volvo Penta verksted ta hånd om din motor garanteres det at serviceprotokollen følges og at arbeidet blir riktig utført.
Som ekstra trygghet får du alltid to års garanti på originaldeler som har blitt brukt under utført arbeid av ditt autoriserte Volvo Penta verksted. Du skal kunne kjenne deg trygg med din Volvo Penta service.

Volvo Penta

VOLVO PENTA ACTION SERVICE

Som en ekstra trygghet har du som kunde av Volvo Penta alltid tilgang til Volvo Penta Action Service. Gjennom Volvo Penta Action Service kan du få rask hjelp når du behøver det.
Uansett hvor du befinner deg er hjelpen kun en liten samtale unna. En operatør vil hjelpe deg, 24 timer i døgnet, alle dager i året.

_MKK0693_Final20170206 copy

VOLVO PENTA Produkter

Du finner mye informasjon på websiden dems.
Les mer.

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:

  Melding:*

  Hvor har du hørt om oss ?
  FacebookGoogleVennerReklameInstagramTv reklame

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top