fbpx
skip to Main Content

Autorisert Volvo Penta forhandler i Stavanger, Rogaland.

Volvo Penta tilbyr markedets mest sofistikerte båtmotorer fra 12 til 800hk.
Volvo Penta utvikler, produserer og markedsfører komplette diesel og bensinmotorer med installasjonsutstyr, for alt fra små motorbåter til seilbåter og motorcruisere.
Ved å velge en Volvo Penta motor til båten, er du som båteier sikret mye båtglede, med stor grad av trygghet, samtidig som det øker båtens verdi og gir mulighet for service over hele verden.

Iblant trenger du mer
enn såpe og vann

Når hadde du sist service på drevet? Gjennom forebyggende vedlikehold hvert år sikrer du deg optimalt utbytte av Volvo Penta-motoren og drevet. Ved å rengjøre drevet nøye kan du tildelig oppdage skader i lakken der det kan ha dannet korrosjon. Det er svært kostbart å overhale et havarert drev.

Våre autoriserte Volvo Penta-forhandlere er spesialister på Volvo-Penta motorer og -drev. La den ta hånd om servicen og drevet. Noen av dem tilbyr i tillegg vinterpplag for drev slik at du får mest mulig ut av neste sesong også.

Stay Ahead – kontakt din nærmeste Volvo Penta-forhandler allerede i dag.

Sikkerhet kan
aldri overdrives

La din autoserisert Volo Penta-forhandler hjelpe deg med å gå gjennom motoren din før sesongen. De har kunnskapen og riktig verktøy for å sikre en kostnadseffektiv og langvarig ytelse samt sikkerhet til sjøs. Takket være regelmessig service og forebyggende vedlikehold kan du alltid være siker på at du får det beste ut av sesongen.

Stay Ahead – Kontakt din nærmeste Volvo Penta-forhandler allerede i dag.

alt klart for
sjøsetting

Snart kan du nyte din Volvo Penta-motors effekt på innsjøen og hav. Du har vel med deg en ekstra impeller og et ekstra drivstoffilter? Takket være regelmessiv service og forebyggende vedlikehold kan du alltid være sikker på at du får det beste ut av sesongen.

Med Volvo Pentas orginaldeler og service fra en autorisert Volvo Penta-forhandler, sikrer du en kostnadseffektiv og langvarig ytelse samt sikkerhet til sjøs.

Stay Ahead – kontakt din nærmeste Volvo Penta-forhandler allerede i dag.

Kontakt oss

Navn & Etternavn:*
E-post:*
Telefon:

Melding:*

Hvor har du hørt om oss ?
FacebookGoogleVennerReklameInstagramTv vest

Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

Back To Top