fbpx
Skip to content

Volvo Penta Easy Connect er nå kompatibel med enda flere motorer. Den gir deg som båteier en instrumentpanellignende oversikt over motordata, ruteinformasjon og mye annet direkte på din mobiltelefon eller nettbrett

Alt du behøver er en Easy Connect koblet til din motor og Easy Connect-appen installert på din smarttelefon eller nettbrett. Funksjonene er også et godt komplement til de monterte instrumentene ved manøverplassen. Men opplevelsen blir ikke igjen ombord. Du kan enkelt finne frem ruter du har lagret og annen båtdata uansett hvor du er – enten for å gjenoppleve øyeblikk eller planlegge din neste reise.

Vær oppmerksom på at visse funksjoner ikke er tilgjengelig for visse motortyper.

Les mer på www.volvopenta.com/easyconnect

_MKK0544_Final20170206

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:

  Melding:*

  Hvor har du hørt om oss ?
  FacebookGoogleVennerReklameInstagramTv reklame

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top