fbpx
Skip to content

«Powered by Volvo Penta» er ikke bare synonymt med pålitelig fremdrift, men innebærer også enestående ytelse, fantastisk komfort om bord og ett problemfritt eierskap.

Innholdsrike kraftpakker
Direkteinnsprøytning og variabel ventilinnstilling (VVT) sørger for at forbrenningen alltid blir riktig uansett turtall, slik at det oppnås høyere dreiemoment og akselerasjon i hele turtallsspekteret. Ferskvannskjøling, katalysator og Volvo Penta Easy Drain, som gjør det mulig å tømme ut sjøvannet i løpet av få minutter, er standard. Alle servicepunkter er nå lett tilgjengelige, og serviceintervallene er forlenget.

Forleng garantien
I tillegg til vår vanlige garanti har du mulighet til å kjøpe forlenget garanti og få ytterligere tre års fullstendig dekning for hele pakken – fra førerplass og motorer til drivenheter og propeller. Vår garantiforlengselse gir samme dekning som garantien de to første årene. Snakk med din nærmeste Volvo Penta forhandler om betingelsene og pris for nettopp din installasjon.

Volvo Penta V6-280
Kontakt oss for pris og montering.

Volvo Penta V8-350
Kontakt oss for pris og montering.

Volvo Penta D3

Volvo Penta D3 er et velkjent og godt testet motorkonsept. Den sterke, solide og robuste motoren er pålitelig og har lang livstid.

Volvo Penta D3-170/200/220
Kontakt oss for pris og montering.

Kompatible drev
AQ 290, AQ 290A, AQ 290 DP, AQ 290A DP,
SP-A, SP-A1, SP-A2, SP-C, SP-E, DP-A, DP-A1,
DP-A2, DP-B, DP-B1, DP-C, DP-C1, DP-D,
DP-D1, DP-E

Send oss forespørsel på motor til din båt i dag

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:

  Melding:*

  Hvor har du hørt om oss ?
  FacebookGoogleVennerReklameInstagramTv reklame

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top