fbpx
Skip to content

Easy Boating

Vi hos Volvo Penta mener at båtlivet bør være så hyggelig og avslappende som mulig. I vårt arbeid for å levere integrerte, innovative og drivstoffeffektive løsninger som er enkle å bruke, drar vi nytte av vår brede erfaring og ekspertise. Det er den smarteste veien til et enklere båtliv.

Et helt integrert system
Hos Volvo Penta konstrueres, utvikles og produseres alt – fra motorer til girkasser, drev og propeller. Det intuitive EVC-systemet (Electronic Vessel Control) forenkler kontroll og overvåking.

I et fullt utrustet system innebærer det f.eks. at du kan legge opp en rute i Glass Cockpit-systemet, aktivere autopiloten på joysticken og deretter bli veiledet til destinasjonen på aller smidigste måte. Enkelt og brukervennlig.

D2-Serien – 20% rabatt

Volvo Penta D2 er en ukomplisert 4-sylindret 2,2-liters dieselmotor med intercooler som er enkel å vedlikeholde.
Den er svært pålitelig og har lang holdbarhet.

Komfort
Siden motoren har lavt turtall ved marsjfart, er den stillegående med minimale vibrasjoner. Den myke gangen oppnås gjennom en dynamisk balansert konstruksjon med en høyeffektiv gummiisolering. I kombinasjon med lyddempere i inntaket senkes lydnivåene ytterligere og bidrar til økt komfort ombord.

Ferskvannskjøling
Motoren har ferskvannskjøling som standard. Det reduserer den innvendige korrosjonen og gjør at motoren kan holde en jevn og optimal arbeidstemperatur under alle forhold.

D2-50/60/75
20% rabatt
Ekskl. propell. Med gir eller drev.
Priseksempel D2-50 med S-drev fra kr 102 364.
(Veil. ordinær cirkapris fra kr 127 955)
Til og med 31. mars 2020.

En ny generasjon D4/D6 – KJØP NÅ, FÅ FOR INNTIL 100.000,- I UTSTYR

Etter flere år med utvikling og testing er den nye generasjonen D4/D6 modernisert og raffinert for høyere ytelse, ny funksjonalitet og holdbarhet.

Blant markedets mest miljøvennlige motorer
Over 85% av motorens komponenter er helt nyutviklede, f.eks. et nytt common-rail innsprøytingssystem for myk og effektiv gange. Sammen med det nyutviklede DPI DuoProp-drevet leverer motorpakken utmerket drivstoffeffektivitet, lave utslipp og høy komfort ombord.

Electronic Vessel Control – EVC
Med Volvo Penta sitt integrerte EVC system er det enkelt å legge til funksjonaliteter som joystick docking, joystick driving, DPS (Dynamisk posisjoneringssystem) og Glass Cockpit.

Nytt Aquamatic drev – DPI
Den nyutviklede hydrauliske gir mekanismen gir mykere innkobling og redusert lydnivå. Med low speed som standard får du forbedret manøvreringsevne og høyere komfort ved lave hastigheter.
Den hydrauliske gir mekanismen kombinert med “steer by wire” som nå er std for DPI drevene øker komforten ved joystick manøvrering.

Ny D4/D6 med DPI – et unikt tilbud akkurat nå!
Gled deg over den maksimale båtopplevelsen. Kjøper eller bytter du til en ny motorpakke med D4 DPI eller D6 DPI kan du velge blant nedenstående utvalgte tilbehør til en verdi av kr 100 000 ved en enkelt-installasjon og kr 200 000 ved en dobbeltinstallasjon.
Kostnad for montering kommer i tillegg.

Kjøp D4/D6 DPI – tilbehør for inntil
kr 100.000.- på kjøpet.
*Gjelder ved kjøp av D4/D6 DPI 270hk og oppover.

D6-340/380/400/440 DPI

D4-270/300/320 DPI

Bytt til en ny propell

En sliten propell påvirker din båtopplevelse mer enn du tror.
Det finnes flere tegn du skal være oppmerksom på som påvirker motorens og båtens ytelser. Båten kan oppleves treg og tung, eller motoren kan overbelastes når du kjører på full gass.
Til og med drivstofføkonomien påvirkes på negativ måte.

Den eneste veien fremover
For Volvo Penta kommer propellene alltid til å bli konstruert som en del av et komplett drivsystem. Det er den eneste måten å gjøre det på. Uansett om du har motorbåt eller seilbåt, finnes en propell som er helt og holdent utformet for dine behov.
Er du usikker på hvilken type propell som passer din motor og båttype, kan du alltid kontakte oss i Båtteknikk som er Volvo Penta-forhandler. Vi vet best hvilken type propell som passer til din drivlinje.

Kampanje
Les kampanjen til Volvo Penta i PDF her.

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:

  Melding:*

  Hvor har du hørt om oss ?
  FacebookGoogleVennerReklameInstagramTv reklame

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top