fbpx
Skip to content

Oppgrader båten din med ny Baug eller Hekk propell fra Sidepower.

Alle båteiere har kjent på følelsen å legge til kaien med et kritisk publikum.

Baug og hekk propell fra Sidepower øker komfort og trygghet om bord.

Får deg til å legge som den mest erfarne skipper selv med vind, strøm i trange havner.

Kan enkelt oppgraderes med fjernkontroll som kan brukes til både baugpropell og ankervinsj.

Oppgrader din båt

Verdens mest komplette utvalg av DC thrustere.
Med over 120 DC modeller på programmet, kan du være trygg på å finne den mest optimale thrusterløsningen for din båt. Sleipner er verdens ledende produsent av elektriske og  hydrauliske thrustersystemer for båter inntil 140 fot.

PRO serien med hastighetsregulerte thrustere.
Alle thrustere i PRO utgave leveres med en DC effektkontroll som trinnløst regulerer thrusterens skyvekraft. I tillegg til fordeler som lengre kjøretider, lavere støy og informasjonsdisplay i kontrollpanelet, byr systemet på en unik HOLD-funksjon. Systemet kan også ettermonteres på de fleste Side-Power thrustere.

Side-Power Ankervinsjer
Etter oppkjøpet av Engbos markedsledende ankervinsjer, tilbyr nå Sleipner de fleste av disse modellene i en oppgradert utgave. Nytt av året er bl.a. to nye kontrollpanel, samt helt nykonstruert elektronisk vinsjkontroller.

8-kanals fjernkontroll
I den nye serien fjernkontroller fra Sleipner, lanseres en ny modell RC-23E, som kan kontrollere inntil to thrustere og to ankervinsjer. Leveres ferdig programmert i komplett sett med fjernkontroll, holder, halssnor,  mottaker og kabelstokk ferdig tilpasset.
Side-Power produktene.

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:

  Melding:*

  Hvor har du hørt om oss ?
  FacebookGoogleVennerReklameInstagramTv reklame

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top